Claned-alusta

 

AKKvalmennuksen materiaalit löytyvät Claned-palvelusta. Kirjautuminen palveluun ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua valmennukseen. Toivomme kuitenkin, että käytät palvelua läpi opiskeluprosessisi. AKKvalmennuksen materiaalit, kuten VAKAVA-artikkeleiden puiminen, strategiavalmennuksen pohjat, omat harjoituskokeesi sekä artikkeleiden termipankit löydät kirjautumalla palveluun.


Claned on AKKvalmennuksen yhteistyökumppani, joka tarjoaa Sinulle uuden innovatiivisen oppimisympäristön verkossa. Kyseessä on pilvipalvelu, joten voit käyttää sitä missä ja milloin vain omilla tunnuksillasi. Claned on kehitetty läheisessä yhteistyössä koulutuksen asiantuntijoiden ja palvelun käyttäjien kesken, ja se auttaa opiskelijoita oppimaan tehokkaammin sekä tarjoaa joustavia ja yhteisöllisiä oppimismenetelmiä. Claned pyrkii sisällyttämään digioppimisen intuitiivisesti ja helposti osaksi muuta oppimista.


Clanedissa pääset rakentamaan oman oppimispolkusi ja tekemään oman opiskelusuunnitelmasi, joka auttaa Sinua johtamaan omaa oppimistasi. AKKvalmennus uskoo, että hyviin tuloksiin voi päästä monella eri tavoin. Käymme valmennuksessamme läpi strategioita, joiden avulla itse pääsimme opiskelemaan unelmien alaamme. Tärkeintä on, että teet suunnitelman ja noudatat sitä. AKKvalmennus yhdessä Clanedin kanssa toivoo, että kanssamme yllät parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja löydät itsesi haluamaltasi alalta!

 

(Vastuuvapauslauseke: Vaikka teemme parhaamme, AKKvalmennus tai Claned eivät vastaa materiaalien informaation oikeaoppisuudesta. Pidätämme oikeudet materiaalien muutoksiin. AKKvalmennus tai Claned eivät ole vastuussa, mikäli et saa opiskelupaikkaa. Käyttämällä palvelua hyväksyt ehdot.)

 

Pääset AKKvalmennuksen Claned-alustalle klikkaamalla tästä .