Keitä me olemme?

AKKvalmennus on Aikuiskasvatuksen Kilta Ry:n jäsenten muodostama tiimi, joka tarjoaa tukea VAKAVA-kokeeseen lukijoille. AKKvalmennuksen järjestäjätiimi opiskelee Helsingin yliopistossa yleistä- ja aikuiskasvatustiedettä eri vuosikursseilla, ja suhtaudumme alaamme intohimoisesti! AKKvalmennuksen tiimi koostuu noin kahdestakymmenestä toimijasta, joihin pääset tutustumaan somekanavoillamme ja Seppo-ympäristössä. VAKAVA-kokeista meillä on yhteenlaskettua kokemusta useilta vuosilta, joten ymmärrämme monipuolisten oppimismenetelmien merkityksen kokeeseen opiskeltaessa. Olemme kaikki myös erilaisia oppijoita, joten meillä ei ole tarjota Sinulle yhtä oikeaa ratkaisua kokeen läpäisemiseksi. Tämän vuoksi pääset valmennuksessamme tutustumaan siihen, millaisia erilaisia polkuja meillä oli unelma-alallemme kasvatustieteiden opintoihin.


Tavoitteenamme on tehdä yleisen- ja aikuiskasvatustieteen opintosuuntaa näkyvämmäksi mediassa ja työelämässä. Arvoihimme kuuluu yhdenvertaisuus, joten haluamme tarjota tukipaketin VAKAVA-kokeeseen osallistuville varallisuudesta, paikkakunnasta, elämäntilanteesta ja aiemmasta kasvatusalan kokemuksesta riippumatta. Pyrimme luomaan AKKvalmennuksesta tukipaketin, jota kaikki voivat omista lähtökohdistaan käsin hyödyntää opiskellessaan VAKAVA-kokeeseen. Tämän vuoksi emme vaadi tukipaketistamme rahaa, emme järjestä opetusta fyysisesti, emmekä vaadi sitovaa ilmoittautumista palveluumme. 


Pyrimme vastaamaan kaikkiin Sinua askarruttaviin kysymyksiin. Annamme myös haastatteluja medialle. Yhteydenottopyynnöt voi suunnata osoitteeseen akkvalmennus(at)gmail.com tai vaihtoehtoisesti voit esittää kysymyksesi meille myös Facebook-sivuillamme. Mikäli haluat ehdottaa meille yhteistyötä, kuulemme mielellämme ajatuksesi!